JOURNAL DE VOYAGE en Corée. Mai 2007

 Restaurant

 

 

 


Mercredi 30 mai
 

Restaurant typique Coréen avec dégustation de poisson (encore) vivant

  • 1ère étape ; choisir le malheureux dans l’aquarium
  • attraper la bête et la placer à plat sur la table en bois, le vider de son sang grâce à une incision judicieusement placée
     
 



 

 

Typical Korean restaurant where you can eat fishes still living

  • first step ;to choose the victim in the aquarium
  • catch the beast and put it on the table, empty the blood thanks to a cut of knive well located


 

 

 
 
 
 
 

L'aquarium et la préparation du poisson

The aquarium and the preparation of the fish

     
 
 
 
                                                                                  it breathes (it tries !!)
 
 

Découpe des filets et présentation du plat sur la table

Cut of the sides and presentation of the meal on the table

     
 


 

Préparer la découpe du poisson (encore vivant)

  • Découper les filets (la bête se débat)
  • Préparation du plat, le filet est découpé et replacé sur  le corps du poisson (la bête bouge toujours)
  • Manger le poisson qui cherche toujours à respirer et qui finalement meurt après 1h ou 2
 

 

Prepare the cutting of fisc (still living)

  • Cut the sides of the fish (the fish tries to escape)

  • Preparation of the dishes, the sides are cut in small pieces and put again on the fish (this one is still stirring)

  • Eat the small pieces of fish (which is still trying to breathe from time to time). After having suffered for 1 to 2 hours, it finally dies !

 

[ 1] [2] [3]
 
 http://perso.wanadoo.fr/fle3fois/index.htm